Boże Narodzenie to najpiękniejszy czas w roku.
Magiczna atmosfera tych świąt powoduje,
iż czekamy na nie z niecierpliwością.
Święta mają zbliżać i łączyć ludzi, niech więc takie będą!
Święta Bożego Narodzenia to również czas licznych spotkań,
 nie tylko rodzinnych lecz także z klientami oraz pracownikami firmy.
Pamiętając o tradycji, łącząc go z wyjątkowym klimatem tego świątecznego okresu przygotowaliśmy kilka propozycji przyjęć bożonarodzeniowych, które mamy nadzieję spełnią wszystkie oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy Państwa do zorganizowania firmowego spotkania wigilijnego w Restauracji Pod Prosiakiem.

 

MENU  WIGILIJNE  I

P R Z Y S T A W K A   Pasztet swojski na grzance
Z U P A   Tradycyjny barszcz z uszkami
D A N I E G Ł Ó W N E   Karp smażony na maśle,ziemniaki i kapusta z grzybami
D E S E R / N A P O J E   Piernik świątecznyKawa i  herbata podawana w termosach Kompot wigilijny 200ml/os.
Woda niegazowana z cytryną 200ml/os.

CENA : 60zł/os.

MENU  WIGILIJNE  II

 Z U P A    Grzybowa z kładzionymi kluseczkami
 D A N I E G Ł Ó W N E   Dorsz panierowany, ziemniaki i kapusta z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami (podane wieloporcjowo)
 D E S E R / N A P O J E   Sernik wiedeński w czekoladzie   
Kawa i  herbata podawana  w termosach
Kompot wigilijny 200ml/os.
Woda niegazowana z cytryną 200ml/os.

CENA : 60zł/os.

MENU  WIGILIJNE  III

 Z U P A   Barszcz z uszkami
 D A N I E G Ł Ó W N E  

Dorsz panierowany lub karp smażony na maśle 100%
Pstrąg 50% (100g/por.)
Ziemniaki i kapusta z grzybami Pierogi z kapustą i grzybami (podane wieloporcjowo)

 D E S E R / N A P O J E   Deser świąteczny w słoiku   
Kawa i  herbata podawana  w termosach
Kompot wigilijny 200ml/os.
Woda niegazowana z cytryną 200ml/os.
 ZIMNA PŁYTA   Deska mięs pieczonych, śledź w oleju lub śmietanie, sałatka jarzynowa, tymbalik rybny pieczywo i masło

CENA : 90zł/os.


MENU  WIGILIJNE  IV

 P R Z Y S T A W K A   Pasztet swojski na grzance
 Z U P A   Grzybowa  z kładzionymi kluseczkami
 D A N I E G Ł Ó W N E   Dorsz panierowany lub karp smażony na maśle 100%
Łosoś z grilla 50% (150g/por.)
Ziemniaki i kapusta z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami (podane wieloporcjowo)
 D E S E R / N A P O J E:   Ciasto czekoladowe z gruszką    
Kawa i  herbata podawana  w termosach
Kompot wigilijny 200ml/os.
Woda niegazowana z cytryną 200ml/os. 
 ZIMNA PŁYTA   Deska mięs pieczonych, śledź w oleju lub
śmietanie, sałatka jarzynowa, tymbalik rybny
pieczywo i masło

 


CENA : 110zł/os.